Κωνσταντίνος Κοκολογιάννης

Κωνσταντίνος Κοκολογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Κοκολογιάννης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Έζησε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για 19 χρόνια και μετά βρέθηκε στην νότια Ιταλία (Reggio Calabria) για άλλα 10 χρόνια, όπου τελειοποίησε τις μαγειρικές του ικανότητες στις μακαρονάδες. Τα τελευταία 11 χρόνια βρέθηκε στην Κύπρο, ερωτεύτηκε και έκανε οικογένεια.

Έχει εκδόσει 2 ποιητικές συλλογές σε Κύπρο (“Άρα είχε δίκιο ο Μπωντλαίρ” Εκδόσεις Αρμίδα, 2012 – “Α – στερητικό” Εκδόσεις Αρμίδα, 2016) και μία στην Ιταλία (“Anima” Ta.Ti edizioni, 2012). Έχει μεταφράσει το έργο του Edmondo De Amicis “Gli Effetti Psicologici del Vino, 1891” στα Ελληνικά, το οποίο εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Αρμίδα, 2013. Έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε περιοδικά σε Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρο. Ποιήματα και πεζά του έχουν δημοσιευτεί σε Ιταλία, Ελλάδα, Αγγλία και Κύπρο. 

Διαχειρίζεται το μπλογκ ποίησης Λόγος και Τέχνη (http://logoskaitexni.blogspot.com/) και την ιστοσελίδα CultureCy ( www.culturecy.com ) και έχει τη ραδιοφωνική εκπομπή “Κυτταρίνη κι άλλες ουσίες”(https://www.facebook.com/kyttarinikiallesousies/ ) στο MYCYradio.

Valesta 36Α, 2370 Agios Dometios,
Nicosia, Cyprus
Phone: +357 22 35 80 28
Email: info@armidabooks.com

Newsletter

Follow Us

Copyright © 2024 Armida Books. Website created by ruxbo